Sukkerungens babyteppe – Norsk strikkeoppskrift

Kjenner du noen som skal få baby snart, eller kanskje du er så heldig at du skal bli bestemor eller farmor? Eller kanskje du venter en liten baby selv?

Å strikke til kommende babyer er jo det koseligste som finnes.

Babytepper er definitivt noe som brukes MYE!

Først til å tulle inn den nyfødte, så for å ha rundt den lille i vogna eller bilstolen.

Etterhvert kan de også bruke det som sitt eget koseteppe.

Da er det en fordel at det er litt størrelse på teppet.

Til dette teppet går det 250 gram babyull eller lignende garntyper.

MØNSTER: SUKKERUNGENS BABYTEPPE

 

Jeg brukte slike tepper veldig mye da guttene mine var små. Nå er de blitt så store at det neste jeg må håpe på, er å bli bestemor. DA skal det strikkes mye da! Tør ikke å tenke på hvor lang den strikkelista blir!

Ute blåser det og regner det noe så inni hampen! Den værmeldinga må ha bomma litt, for det blåser da betydelig mer enn det som var meldt.

Vi begynner å merke effekten av Coronaviruset rundt oss her også. Flere steder tar de ikke mot besøkende, idrettsturneringer blir avlyst og nå nettopp ringte en arrangør for en større festival og vurderer å avlyse. For oss som har en åpen kafe og butikker følger vi nøye med situasjonen. Det er helt umulig for oss å vite hvor alle menneskene som er innom oss har vært, så skulle en av oss vise symptomer, vil det føre til at vi må stenge bedriften i minimum 2 uker. Det er slike tanker man gjør seg når man ser utviklingen dette viruset tar. 

Her i Nordland har det akkurat vært vinterferie og mange har vært ute og reist, så det er vel trolig at antallet på smittede kommer til å øke i løpet av 1 uke eller 2.

Det viktigste nå er hvertfall å følge rådene som Folkehelseinstituttet gir og de oppdateringene de kommer med, så kan vi alle bidra med å minske smittefaren.

Minstemann og mannen er ute i drittværet for å flytte en båt inn i garasjen som de skal reparere. Minstemann bryr seg overhodet ikke om været. Han vil bare komme i gang, slik at han får sin egen båt nå i vår.

Kooooos deg masse denne nye mandagskvelden!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg