På pinnene mine – En innrømmelse

Jeg skal med en gang innrømme at jeg har strikkeprosjekter på veeeldig mange pinner.

Jeg er definitivt av typen som må ha mange prosjekter samtidig. Noen av dem blir også liggende lenge på vent, opptil flere år. Skrekk og gru!

Jeg har flere typer strikkeprosjekter. Noen av dem er slike prosjekter som jeg bare kan holde på med hjemme, i fred og ro. Det kan være fordi det har masse mønster eller det er en stor genser som jeg føler jeg ikke kan ta med meg overalt. Da må jeg ha noe mindre og enklere å strikke på, som en klut eller sokk uten noe spesielt mønster. 

Dette fører til at jeg stadig har mange strikkeprosjekter på gang. Og så skal man jo heller ikke glemme at det hele tiden dukker opp noe nytt man har kjempelyst til å strikke, sukk……..

Det hender også at noe jeg synes er veldig viktig spretter fremst i strikkekøen. Hvis en av sønnene mine eller mannen min bare såvidt nevner at det er noe de kunne hatt bruk for, så VIPS! er det på pinnene mine før jeg aner hva som har skjedd.

Akkurat nå strikker jeg aller mest på denne Tusseladdgenseren. Den skal min kommende svigerdatter få. Hun eier ikke en eneste strikkegenser, så det må jeg jo så klart gjøre noe med. Da blir det nok en gang rot i strikke (u) systemet mitt.

Mønster: Tusseladd 

Garn: Blåne Pelsullgarn og Troll til det hvite

 

 

Link til mønsteret viser den tynne versjonen, som på bildet under her. Da strikkes den i tynnere garn enn den jeg strikker her. Det fins 2 versjoner av mønsteret, både til pinne 3.5 mm og 6 mm. Bildet under er fra mønsteret til Linka Neumann, som har laget boka Villmarksgensere.

Hun ønsker seg også et pannebånd, så jeg satser på at det blir nok restegarn igjen til det.

Hvor mange pågående strikkeprosjekter jeg har, er jeg faktisk ikke sikker på for å være helt ærlig. Det dreier seg nok om ganske mange, men jeg har tenkt å gjøre dem ferdig en dag. he, he…. Bare jeg lukker øynene hver gang jeg ser noe nytt og spennende, men jeg vet jo at det egentlig er helt usannsynlig. Dette årets mål er hvertfall å redusere antall pågående prosjekter, så får vi se hvor det ender ved årets slutt.

 

Etter en lang dag på jobb, skal jeg nå ut og være sjåfør for minsten som skal på trening. Kvelden skal nytes med å strikke videre på genseren over her. 

Grytidlig i morgen skal jeg opp for å reise til Mo i Rana og delta på protestaksjon for økte fergepriser og rutekutt i forbindelse med fylkestingsmøte, men strikkingen skal være med. Om det blir dette strikkeprosjektet, eller et annet, er jeg jammen ikke sikker på. Jeg er med i aksjonsgruppa, sammen med noen flere fra Nordland.

Hvor mange strikkeprosjekter har dere på gang samtidig?

Eller er dere kjempeflinke og strikker og monterer ferdig før dere starter på et nytt prosjekt?

Ønsker dere en knallfin strikkekveld!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg