Ny blogg!

Velkommen til min helt nye blogg!

Den er like blank og frisk som bildet jeg tok i går morges. Tenk at naturen kan skape slike farger! Å starte dagen på denne måten, er like spennende og fint som å starte denne bloggen. 

 

I dette første innlegget, vil jeg fortelle litt om meg selv.

Jeg bor på det lille stedet Ågskardet i Meløy kommune, sammen med min mann og vår yngste sønn på 13 år. Våre 2 eldste sønner er snart 26 og 28 år gamle.

Strikkeinteressen har jeg nok arvet fra min mor og bestemor, så det ligger nok i genene. Jeg har strikket fra jeg var 4-5 år gammel. Jeg vil i et annet innlegg fortelle mer om dette. 

Hva driver jeg så med om dagene når jeg ikke strikker?

Jo, jeg har mange baller i luften i løpet av en dag. Min mann og jeg kjøpte den nedlagte skolen her på stedet for 4 år siden. Der har vi bygd en 50-talls american diner, hvor vi har helårsåpent. Jeg baker kakene og lager all maten selv. Vi har også en bruktbutikk, musikkforretning, artistbyrå og ikke minst garnbutikk. Jeg driver også nettbutikken Ullkurven og syr en del på maskin og lager trykk på klær. Vi bygger nå 4 rom til utleie og en liten campingplass. Dette er nok kortversjonen av en del av det jeg fordriver dagene med. 

Resten av min våkentid blir brukt på familien. Jeg er også glad i å gå i fjellet, lese og reise, men det har det blitt lite tid til de siste årene.

Hva kommer så bloggen min til å handle om?

Først og fremst vil den handle mest om mine strikkeprosjekter. Hva jeg har på pinnene, teknikker og ikke minst alt jeg har lyst til å lage. Jeg kommer til å vise forskjellige typer teknikker, både i bilder og kanskje en video eller to? Jeg vil også vise mine andre hobbyer, som søm, hekling, matlaging, kaker og andre hobbyprosjekter.

Jeg vil også dele hverdagslivet, både som gründer og hva jeg tenker og mener om mye og mangt. Så får vi se hvor bloggen fører hen. Kanskje det også blir andre tema enn det jeg har tenkt på?

Jeg gleder meg til å ta fatt og håper du finner det interessant å følge meg fremover.

En riktig fin strikkehelg ønskes dere alle!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg