Kjærlighetssokken – Norsk strikkeoppskrift

Hvem har ikke en god venninne som stiller opp i tykt og tynt? En god nabo, tante, mamma, bestemor eller en arbeidskollega som hjelper til når hverdagskabalen ikke går opp.

Hva hadde vi vært uten alle disse hverdagsheltene? Som hjelper til og henter i barnehagen, som stikker innom butikken og handler for deg eller som lytter når du har noe du trenger å snakke om? Som tar seg tid over en kopp kaffe.

Da er det ikke alltid like lett å vite hva man kan gjøre i gjengjeld. Disse hverdagsheltene krever slett ikke noe i gjengjeld, men disse sokkene symboliserer hvor stor pris man setter på dem. Et par sokker har absolutt alle bruk for. 

Hyggelig er det jo også å få gi bort noe man har laget selv.

Mønster: KJÆRLIGHETSSOKKEN

Sokkene strikkes i garn som passer til pinne 3.5 mm, har brettekant med ribb på innsiden og en liten søt, heklet kant.

Mannen er kommet seg hjem fra spillejobb og middagen er fortært. Jeg har egentlig lyst til å starte noen ryddeprosjekter her hjemme, men kjenner på kroppen at det ikke blir i dag. Det er ikke dagen for de store prosjektene. Hodet vil, men kroppen vil slett ikke. Jeg får heller rydde kjøkkenet og nøste opp et nytt hespe til Tusseladdgenseren.

Jeg håper medisinen begynner å virke veldig fort, men jeg vet jo at det kommer til å ta tid. Tålmodighet er definitivt ikke min sterkeste side, he, he….

ØNSKER DEG EN HERLIG TORSDAGSKVELD!

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg