I dag har jeg levert en stor bestilling på Marsipankaker til et stort firma som skulle feire nytt datasystem.
Innimellom kunne man ønsket seg en større kjøkkenbenk, he, he….
Jeg tenkte jeg skulle dele oppskriften min på sukkerbrød.
Jeg har aldri mislyktes med denne oppskriften, så det tror jeg ikke du gjør heller.
Sukkerbrød til kakebunn 26-28 cm:
5 romtempererte egg
2 dl sukker
Piskes til skikkelig tykk eggedosis. Gjerne i kjøkkenmaskin hvis du har.
1.5 dl hvetemel
1 dl potetmel
1.5 ts bakepulver
Sikt det tørre i og rør det forsiktig inn med en slikkepott.
Rør bare akkurat nok til at det tørre er blandet i.
Ha røren i en smurt kakeform, eller som jeg gjør, med bakepapir i bunnen.
Stekes i 50 min på 160 grader på rist nest nederst i ovnen.
Snu kakebunnen opp ned med det samme du tar den ut av ovnen og la den avkjøles på rist.
Funker som fjell!!
I dag har vi også fått på plass de nye kjøleskapene på overnattingsrommene og fylt dem med masse drikke og litt snacks.
Det har vært mye tull med fergene de siste dagene, så vi var usikre på om vi kom til å få varene vi hadde bestilt til helga og når de i såfall kom. Etter mye att og fram kom de heldigvis til slutt.
I dag har det vært mye vask og rydd og påfylling av varelagrene. Mer baking har det også blitt.
Nå skal det bli fint å slappe av litt kjenner jeg og bare strikke enkel rettstrikk i en farge, uten tankevirksomhet med mønster.
Musikermannen har fått brukt traktoren til brøyting i dag også og i kveld skal han på øving sammen med spillkompisen. Jeg skal bare kose meg hjemme med valpen, som er et halvt år i morgen. Tenk det! Tiden har jammen gått fort siden vi fikk henne i hus.
HA EN RIKTIG FIN TORSDAGSKVELD!
Følg meg gjerne her: Strikkekjerring