Jeg brenner sokker og Kokkejævel brenner lys.

Som dere ser, brenner jeg sokker, mens Kokkejævel brenner lys.

Må innrømme at jeg så det humoristiske i det, når jeg så at vi havnet på samme linje for oppdateringer på blogg.no, ha, ha….

Litt likt, men sannelig ganske forskjellig ellers.

Copyright: Skjermdump fra blogg.no

Når sant skal sies ligger vi nok ikke på samme linje når det gjelder blogging.

Kokkejævel ligger øverst på blogglista, mens jeg nok ligger betydelig lenger ned, på en 40. plass.

Jeg tjener ikke penger på bloggen min, men syns det er moro å skrive uansett. Kokkejævel har klart å lage seg en toppblogg og jeg lar meg virkelig imponere over hva han har fått til.

Vi driver i samme bransje, som eier av spisested og jeg kjenner meg igjen i svært mye av det han skriver når det gjelder de bedriftsmessige tingene. Privat lever vi nok veldig forskjellige liv.

Han har fått mye pepper for det han skriver, men jeg vet at det å drive et spiseted, krever vanvittig mye jobb! Timer og arbeidsoppgaver du ikke bare kan sette bort til andre. 12-16 timers arbeidsdager er helt vanlig, 7 dager i uka i perioder. Sånn er det bare! Det er komplett umulig å til enhver tid planlegge alt som skal gjøres. Det oppstår noe HELE tiden og ansvaret for bedriften innehar den som eier den.

Jeg skal ikke gå inn på en større diskusjon rundt dette, siden det rett og slett er umulig å forklare hvis man ikke er eier av et slikt sted. Da først kan man skjønne det.

Copyright: Eget. Bilde tatt av Prikkenoverien.

 

Her ser dere litt av dineren vår og bilde av meg og musikermannen.

Vi kjøpte en nedlagt skole for snart 5 år siden og har bygd både dineren, kjøkkenet, uteserveringa, butikkene, campingen og utleierommene selv, med god hjelp fra flere i familien.

Det hadde ikke vært mulig å få til uten vanvittig mange arbeidstimer (les:dugnadstimer)

Det er en livsstil og vi teller absolutt ikke arbeidstimer. Lønna jeg tar ut tilsvarer ikke i nærheten av hvor mange arbeidstimer jeg jobber hver måned. Sånn er det bare.

Vi nordpå har vært kjent for et frodig språk og at vi gjerne legger på litt når vi forteller noe, men selv om Kokkejævel har vært kritisert for overskriftene sine, så biter vi på hele gjengen og leser bloggen hans jevnlig. Hvis ikke det er å lykkes, så vet ikke jeg!

HEIA KOKKEJÆVEL!! (Så kan jeg nyte min korte stund på siden av deg på bloggoversikten, ha, ha)

2 kommentarer
   1. Takk for koselig kommentar. Bloggen din er en lyst å lese med mange flotte bilder. Riktig god søndagskveld! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg