Fantastitch

Riktig god morgen!

Stephen West er kommet ut med mønster på et nytt sjal og som vanlig, havner den på den laaaange lista mi med alt jeg har lyst til å strikke.

FANTASTITCH

Fantastitch

Er det ikke lekkert? Jeg ser for meg lekre farger av for eksempel DETTE

og noen farger av DETTE

Her skjer det masse underveis! Masse forskjellige teknikker og mønstre og lekre farger.  

Se bare her!

Her kan man blande farger og typer garn sammen. Kanskje man kan bruke litt restegarn også? En del av fargene som er oppgitt, trenger man bare litt av. Her kan man leke seg med utrolig mange varianter av farger og garn og få sitt helt eget unike inntrykk.

I dag er det 28 år siden jeg ble mamma til vår første sønn. 28 år er utrolig lenge siden, men det føles ikke slik. Årene har jo gått utrolig fort og nå er han voksen og selvstendig. Det er likevel merkelig hvor sterkt man husker detaljer fra akkurat den dagen barna blir født. Det sitter så sterkt i minnet at man skulle tro det skjedde i går. Jeg husker alt fra hva jeg gjorde den dagen, helt fram til selve fødselen sent på lørdagskvelden. At Vegard Ulvang og Bjørn Dæhlie gikk på ski, som hele Norge satt og fulgte med på, hva jeg spiste, handleturen i Bodø og såklart alt som skjedde etterpå på sykehuset. Dagen har spikret seg fast i minnet og ikke minst den utrolige gleden over å føde en utrolig flott sønn og min mann som gikk att og fram på gulvet etterpå og bannet så mye (i glede) at jeg fryktet at jordmoren skulle forlate rommet. 

Det er noe helt spesielt med den første fødselen. Man vet ikke hva man går til og hvordan fødselen blir. Man har aldri gjort det før, bare lest om det i bøker og fått fortalt fra andre. Når det gjelder deg selv, synes man ikke at noe av det man har blitt fortalt stemmer. Hver fødsel er unik og det er opplevelsen av den også. 

Siden sønnen vår har vakthelg og må være på jobb, blir det feiring etter helgen.

I dag er det først jobb på meg, men i kveld blir det familiekos med god mat, TV og fortsettelse på genseren jeg strikker.

HA EN RIKTIG FIN LØRDAG!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg