Når jenta trenger en ny genser – NÅ!!

Joda, av og til oppdager vi plutselig at avkommet har vokst noe fryktelig og det trengs masse nytt.

DA er det kjekt at det fins mange mønstre i tykt garn og tykke pinner som går raskt å strikke. Når genseren i tillegg er så lekker som denne, er det bare å sette i gang.

Copyright: Fryd_design

 

Fryd Design har laget denne flotte genseren, som strikkes i en tråd Pus og en tråd Tynn Silk Mohair på pinne 7 og 8 mm.

Copyright: Fryd_design

 

MØNSTER: MINIFRYD NO.1

STØRRELSE: 1.5-12 ÅR

Genseren strikkes ovenfra og ned med flotte fletter.

 

Selv oppdaget jeg i går kveld at finbukse og skjorte til minsten var for små, så mor og sønn har vært på en veldig kjapp shoppingrunde i dag. Siden vi ikke hadde tid til å dra så langt for å handle, var det kun 1 butikk som hadde finbukse og skjorte. Enkelt og greit for så vidt, men kanskje litt dyrere enn jeg hadde trodd: 900 kr for en finbukse og 500 kr for en skjorte, sukk…

Det ble også en kjapp tur innom matbutikken og jeg var også og kjøpte 3 bursdagsgaver, så handleturen tok totalt 45 minutter. Midt i blinken for minsten, som overhode ikke kan fordra å gå i butikker.

På strikkekafeen i kveld strikket jeg videre på tøflene. Lua jeg har strikket har vært en runde i tørketrommelen og skal nå bare tørke til i morgen.

Helga vi har foran oss er kjempetravel, så jeg må holde tunga rett i munnen hvis jeg skal rekke over alt.. Flere selskaper skal avholdes med middager, desserter og kaker, så god planlegging må til. Det blir lange dager, så nå må jeg prøve å sove litt. Natten som var ble det lite nattesøvn, så jeg trenger en god natts søvn nå.

 

GOOOOOD NATT!!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg