I går ble det mye kakebaking og forberedelser til selskapet i dag, tok hele dagen.
Jeg var ikke hjemme før 22.30, så da var det bare å få i seg litt mat og ta kvelden.
Jordbærbløtkake blir aldri feil i selskap.
I går bakte jeg også 1 vanlig marsipankake, 1 marsipankake (glutenfri og melkefri), fine rundstykker og grove rundstykker.
Jeg bakte også 3 kakebunner som jeg nå er i ferd med å transformere om til noe mer spennende, hi, hi…
Jeg prøvde meg også på en helt ny kake i går.
Den er laget av mandelbunn nederst.
Oppå der er det en Bananlikørfromasj og over der igjen en Jordbærfromasj.
Det ble spennende smaker sammen.
I dag ble det opp før kl. 6 og dagen er over sånn i 21-22-tia i kveld.
Det skal bakes mer og koldtbord og gryterett skal lages.
Selskapslokalet skal vaskes og pyntes, så det er nok å gjøre.
ØNSKER DEG EN NYDELIG LØRDAG!!
Følg meg gjerne her: Strikkekjerring
Fromasjkaker er noe av det beste jeg vet. Lager dem ikke selv da. Men de har noen små lekre porsjoner på en kafe her i byen 🙂 DU er flink som baker selv 🙂
Fromasjkaker er kjempegodt! 🙂
De fleste liker det og artig å prøve ut litt nye varianter.
Ønsker deg en nydelig lørdag! 🙂
Åh så nydelige kaker du har der 🙂 Her blir det mye god mat forstår jeg! God lørdag til deg og dine !
Håper gjestene blir fornøyd med mat og kaker i dag. 🙂
Nå er det like før her, men en liten kaffepause må tas før gjestene kommer.
Lag deg en herlig lørdag! 🙂
Oh…den derre ny kaka du prøvde, så SYKT god ut.. Lyst å dele/linke til oppskrift? Ikke ofte jeg lager kaker hjemme, da.. men den der kunne jeg absolutt tenkt meg å prøvd (etter hvert, hehe)
Ja, visst kan jeg det.
Legger den ut litt senere, siden det blir selskap til utover kvelden, men den kommer. 🙂
YEEEEEY 😊😊😊